Upis - proljećni semestar 2022.

Nastava će se organizovati u prostorijama IH Cambridge Centra u Podgorici, a ukoliko nadležni organi donesu odluku o prekidu rada uživo, nastava će se odvijati online, putem Microsoft Teams platforme.


Upis počinje 17. januara i traje do 31. januara 2022. godine, radnim danima, u terminima od 9 do 12 i od 16 do 19 sati. Elektronsku prijavu

možete naći na ovom sajtu. 


Svi polaznici koji do sada nisu pohađali nastavu u našem Centru, moraju obaviti online test, na našem sajtu, kojim se određuje nivo znanja jezika koji namjeravaju da uče. Prijavljivanje i inicijalno testiranje možete obaviti i u našem Centru, svakog radnog dana od 9 do 12 i  16 do 19h (u vrijeme upisnog roka).

 

Nastava iz engleskog, njemačkog i francuskog jezika se organizuje za sve uzraste i nivoe znanja. Kursevi se organizuju dva puta

sedmično po 90 minuta.

 

IH Cambridge Centar ima u ponudi i kurseve crnogorskog jezika za strance, koji se takođe organizuju za sve uzraste i nivoe znanja.

 

U ponudi imamo i tečajeve za predškolski uzrast. Namijenjeni su djeci uzrasta od 4 i 5 godina. Tečajevi se organizuju dva puta sedmično po 45

minuta i termini su uskladjeni sa obavezama roditelja.

 

IH Cambridge Centar Podgorica organizuje i tečajeve za osnovce, djecu od 6 do 12 godina. Tečajevi se organizuju dva puta sedmično po 45 minuta.

Pohađanjem ovih tečajeva, djeca mlađeg uzrasta sa lakoćom prate školsko gradivo i postižu znatno bolji uspjeh u školi.

 

U proljećnjem semestru naš Centar organizuje pripremne kurseve za Cambridge English ispite.  • Cijena tečajeva za predškolski uzrast iznosi 80€, po semestru i plaća se u četiri rate po 20€.
  • Cijena tečajeva za osnovce iznosi 120€, po semestru i plaća se u četiri rate po 30€.
  • Cijena za opšte nivoe kurseva engleskog, njemačkog, francuskog i španskog jezika iznosi 280€, po semestru i plaća se u dvije rate po 140€. U cijenu je uključena i organizacija polaganja završnog ispita.
  • Cijena za pripremni kurs za Cambridge English ispite takođe iznosi 280€, po semestru. Plaćanje se vrši u dvije rate. Prva rata (140€) se uplaćuje odmah, a druga rata (140€), sredinom semestra.
  • Cijena za kurseve crnogorskog jezika za strance iznosi 350€ i plaća se na početku semestra.